Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO sarbatoreste 30 de ani de expertiza in sisteme de ambalare reutilizabile dedicate lanturilor de aprovizionare sustenabile

GEFCO aniverseaza 30 de ani de cand ofera solutii de ambalaje reutilizabile, marilor producatori de automobile si aeronautice, pentru transportul si livrarea pieselor de schimb. Aproximativ 130.000 de containere sunt prelucrate in fiecare zi de echipele GEFCO in cele 26 de centre de gestionare a ambalajelor reutilizabile, din Europa, pentru un ecosistem sustenabil care deserveste 2.000 de utilizatori.

Solutiile ecologice dezvoltate de GEFCO implica mai putin ambalaj de unica folosinta pe piata si mai putine camioane de transport. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea containerelor GEFCO sunt pliabile, contribuind la optimizarea in ceea ce priveste viteza de incarcare a camioanelor. In plus, toate ambalajele GEFCO deteriorate sunt reciclate 100%.
In 1989, un producator de automobile de top a deschis drumul catre infiintarea acestui serviciu in companie. Apoi, incepand cu 2014, un producator de masini premium a luat decizia unei colaborari la nivel mondial cu GEFCO, pentru gestiunea lantului de aprovizionare, ajutorul containerelor pliante reutilizabile, pentru toti furnizorii de surse electrice si de piese de schimb ai companiei. Cel mai recent, o companie aeronautica de prestigiu a incheiat cu GEFCO un contract pe termen lung pentru a-si sustine tranzitia catre un lant de aprovizionare mai sustenabil prin intermediul sistemului de ambalare reutilizabil. „Gama noastra de ambalaje reutilizabile este conceputa pentru a asigura integritatea produselor clientilor nostri si in acelasi timp pentru a optimiza viteza de incarcare a camioanelor, fluxul de productie si depozitarea. Oferim nu numai optimizarea lantului de aprovizionare, ci si o crestere semnificativa a profitabilitatii clientilor nostri, mai ales intr-un context in care piata este din ce in ce mai competitiva.“, a spus Sébastien Roger, Reusable Packaging Solution Manager la GEFCO.
Dincolo de expertiza unica in domeniul gestiunii ambalajelor, brandurile industriale de top se pot baza pe o retea extinsa de auditori specializati care au capacitatea de a oferi perspective asupra lantului de aprovizionare si optimizarea lor. Conectati la intreaga retea GEFCO din Europa, acesti auditori au pregatirea sa livreze training-uri, astfel incat utilizatorii sa poata supraveghea personal fiecare pas din proces, inclusiv comanda ambalajelor, rezervarea transporturilor de expediere, pasii intermediari, corectarea rezervarilor gresite si facturarea.
Pentru a optimiza si mai mult operatiunile lantului de distributie, GEFCO a dezvoltat un sistem IT  dedicat, numit NETBOX, care asigura urmarirea fluxurilor de transport in timp real. Pe baza datelor furnizate de NETBOX, amplasarea si parcursul containerelor pot fi modificate in orice moment, in functie de necesitati, prin solutii inteligente si flexibile. Predictiv si sigur, acest software atrage economii semnificative pe tot parcursul lantului de aprovizionare si faciliteaza un model de transport mai sustenabil. „Sunt convins ca solutiile de ambalare reutilizabile ale GEFCO ofera o valoare adaugata unica pe piata, mai ales acelor producatori care doresc solutii inteligente si sustenabile, pentru a-si micsora amprenta ecologica a lanturilor de aprovizionare. Pentru acestia, reteaua noastra globala si expertiza de neegalat in solutii complexe multimodale au potentialul sa revolutioneze piata“, adauga Sébastien Roger.
La momentul actual, Grupul GEFCO se situeaza printre liderii europeni de pe piata de logistica a automobilelor, regasindu-se in top 10 furnizori globali de solutii de achizitii multimodale. Grupul isi desfasoara activitatea in 47 de tari, include peste 300 de puncte de desfacere/destinatii in reteaua actuala si numara 13.000 de angajati in intreaga lume. In 2018, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 4.6 miliarde de euro.

Articole similare

Ad