Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Depanero își continuă expansiunea cu o nouă ofertă de servicii în zona de mobilitate electrică și energie verde

Depanero, una dintre cele mai cunoscute companii de service din România, extinde oferta sa de servicii către domeniul mobilității electrice și al energiei verzi. Astfel, compania își diversifică portofoliul de servicii în noi zone de business, disponibile atât clienților individuali, cât și celor corporate, precum montare stații de încărcare pentru mașini electrice, vânzare și montare sisteme fotovoltaice complete, montare pompe de căldură.

Depanero a primit autorizația de prestări de servicii energetice de la ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) atât pentru companie, cât și pentru inginerii companiei specializați. În plus, compania a obținut validarea ca instalator în programul Casa Verde Fotovoltaice, administrat de Administrația Fondului pentru Mediu. Programul vizează instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, cu scopul de a acoperi necesarul de consum și furnizarea surplusului în rețeaua națională.

„Ne-am adaptat mereu evoluțiilor tehnologice și tendințelor din piață, astfel că aceste servicii reprezintă o direcție firească pentru noi. În același timp, impredictibilitatea pieței din ultimul an a accelerat dezvoltarea de noi servicii, care vin în completarea liniilor de business existente, astfel încât în final să creăm un ecosistem complet și să oferim pachete integrate de soluții, adaptate nevoilor actuale ale clienților. Noile servicii sunt deja disponibile tuturor clienților, persoane fizice sau companii și sunt asigurate de o echipă de specialiști avizați, cu experiență și competențe în instalarea noilor sisteme.”,

a declarat Irina Mincinopschi, director general Depanero.
  • Foto: Depanero

De asemenea, Depanero oferă servicii complete de instalare a sistemelor fotovoltaice, acoperind variantele on-grid/off-grid și configurări monofazice/trifazice. Aceste servicii vin cu o garanție de 3 ani pentru manoperă și o garanție de 20 de ani pentru panourile solare. Mai mult, compania furnizează și un dosar de prosumator, pregătit de specialiștii săi.

Comenzile pot fi plasate cu ușurință pe site-ul www.depanero.ro, iar după confirmarea comenzii, clientul va fi contactat în decurs de maxim 30 de zile. Contactul inițial are scopul de a colecta mai multe informații necesare pentru etapa de proiectare și pentru întocmirea dosarului de prosumator.

Depanero oferă și soluții complete și autorizate pentru instalarea stațiilor de încărcare electrică și a pompelor de căldură. Prin parteneriate solide cu jucători importanți din piață, asigură clienților soluții tehnice perfect adaptate necesităților individuale ale acestora.

Articole similare

Ad