Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia a depășit în această vară pragul de 100.000 de livrări prin oferta UP&GO

Oferta UP&GO este un concept dezvoltat de Dacia pentru a satisface nevoile clienților în căutare de vehicule noi, bine echipate (UP) și livrate cât mai rapid posibil (GO).

Programul Dacia simplifică procesul de alegere al vehiculului, introducând în momentul configurării acestuia, doar culoarea, motorizarea și dealerul unde să îi fie livrată mașina.

Chiar dacă oferta poate fi diferită în funcție de țară și de caracteristicile pieței, principiul rămâne același.

Prin oferta UP&GO, Dacia oferă vehicule deja configurate cu cele mai solicitate versiuni și opțiuni ale clienților, tot astfel reducând termenele de livrare printr-un proces industrial și de distribuție optimizat. Procesul de fabricație și distribuție este îmbunătățit pentru a asigura prioritatea atât în ciclul de fabricație, cât și în transportul până la dealer.

Oferta UP&GO a fost lansată în septembrie 2021 în câteva țări, precum Franța, Spania, Italia și Germania, iar ulterior a fost extinsă în alte regiuni, așa cum în România, Belgia, Maroc și Portugalia, incluzând două modele suplimentare – Jogger și Sandero Stepway. Mai mult, în acest an, oferta a devenit disponibilă și în alte 5 țări – Polonia, Austria, Olanda, Elveția și Marea Britanie.

În funcție de țară, sunt disponibile diverse opțiuni de motorizare așa cum pentru

Duster: GPL ECO-G 100, Diesel DCi 115, TCe 130 sau 150 în configurație 4×4 sau EDC.

Jogger și Sandero Stepway: GPL ECO-G 100 și TCe 110.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a plasa comenzi atât la dealer, cât și online.

În România, oferta UP&GO acoperă modelele Logan, Sandero Stepway, Jogger și Duster. În primele 8 luni ale acestui an, oferta a atras aproximativ 12% din clienții Dacia care au plasat comenzi în țară.

Articole similare

Ad