Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dianthus Company este „cel mai eficient transportator din Romania”

Dianthus Company a primit trofeul Tranzit pentru „Cel mai eficient operator de transport marfa”, pentru cele mai bune rezultate financiare obtinute in 2015. Firma pitesteana, care a castigat si Premiul de Popularitate in urma voturilor celor prezenti la eveniment, a fost urmata de International Lazar Company, care a avut cea mai mare crestere a profitului financiar in anul fiscal 2015, insa nu tot a fost obtinut din activitatea principala, transportul, ci o parte a provenit din vanzarea activelor detinute la Hoedlmayr.
 

Cu siguranta insa ca investitiile masive facute in 2015 prin achizitia de active de la edy International Spedition, vor duce International Lazar Company intr-o pozitie de top la finalul acestui an.
Pe locul al treilea s-au situat, la egalitate, International Alexander, Total NSA si Fartud, dovedind, astfel, ca firmele de transport specializate pe automotive, fie ca au sediul in Arges, in Arad/Timisoara sau Sibiu, sunt cele care reusesc sa atinga o eficienta cat mai mare in organizare si un numar considerabil de kilometri efectuati.
Printre cei 10 finalisti de la aceasta categorie s-au mai numarat Aquila Prod Com, Dunca Expeditii, Dumagas, Ravitex si Vectra International.

Articole similare

Ad