Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco, partneriat cu All Blacks

Iveco sprijina din nou renumita echipa All Blacks pe perioada turneului european din aceasta toamna si pune la dispozitia echipei sase vehicule Iveco – doua Magelys si patru Daily Minibus Hi-Matic, care vor transporta echipa si staff-ul tehnic pe durata turneului.
Tot in cadrul acestui parteneriat, cele doua branduri – Iveco si All Blacks vor face echipa intr-un gest de solidaritate: vor scoate la licitatie doua vehicule unice semnate de echipa Noii Zeelande. Este vorba de noul Stralis XP All Blacks “Emotional Truck” si autocarul Magelys folosit in acest turneu european.
 

Licitatia a inceput pe 25 octombrie si se incheie pe 21 noiembrie, locul de desfasurare fiind o platforma online, site-ul CharityStars – www.charitystars.com. La final, fondurile colectate in urma vanzarii vehiculelor vor fi donate catre UNICEF. Noul All Blacks “Emotional Truck” este versiunea noului Stralis XP dedicata echipei din Noua Zeelanda, ca semn de apreciere pentru parteneriatul Iveco cu multipla campioana. Iveco va produce si o editie limitata a noului Stralis XP TCO2 Champions in culorile echipei de rugby, inspirandu-se din acest vehicul unic All Blacks „Emotional Truck“.

Articole similare

Ad