Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility și Connected Kerb adăugă 2.500 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice în Marea Britanie

  • Foto: DKV Mobility

DKV Mobility, un furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde rețeaua de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice (EV) cu aproximativ 2.500 de puncte publice de încărcare, operate de Connected Kerb, în Marea Britanie.

Connected Kerb, cu sediul central în Londra, este unul dintre cei mai mari operatori de puncte de încărcare EV din Marea Britanie. Connected Kerb și GreenFlux, subsidiara DKV Mobility, care permite întreaga ofertă de servicii de încărcare a vehiculelor electrice de la DKV Mobility, au semnat recent un acord de cooperare pentru a asigura funcționalitatea acestor noi puncte de încărcare.

Punctele de încărcare EV nou adăugate în Marea Britanie vor fi accesibile utilizatorilor prin intermediul aplicației DKV Mobility și al cardului DKV +Charge. Cu această extindere, DKV Mobility oferă acces la cele mai mari rețele de puncte de încărcare EV din Europa, având aproximativ 509.000 de puncte de încărcare EV publice și semipublice în întreaga Europă, la data de 30 iunie 2023.

„Acesta este un parteneriat de mare valoare pentru noi. Connected Kerb este un jucător în creștere rapidă în sectorul electromobilității și unul dintre cei mai mari operatori de puncte de încărcare din Marea Britanie. Aceștia oferă o abordare unică în ceea ce privește infrastructura de încărcare electrică, iar prin acest parteneriat putem face ca încărcarea vehiculelor electrice să fie și mai simplă și mai accesibilă pentru clienții noștri din Marea Britanie.”,

a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„Connected Kerb își propune să se asigure că nimeni nu este lăsat în urmă în tranziția la vehiculele electrice. Furnizarea unei infrastructuri de încărcare a vehiculelor electrice diversificate, fiabile și convenabile pentru toată lumea înseamnă să facem încărcătoarele noastre vizibile pentru cât mai mulți șoferi de vehicule electrice. Acest parteneriat cu Greenflux va permite utilizatorilor aplicației DKV Mobility să găsească, să utilizeze și să plătească pentru un încărcător din rețeaua Connected Kerb simplu și fără probleme.”,

a adăugat Chris Pateman-Jones, CEO Connected Kerb.

Articole similare

Ad