Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Forte Partners finalizează cu succes faza a doua a proiectului U-Center, în contextul în care livrările de spații noi de birouri au scăzut

  • Foto: Forte Partners

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a anunțat finalizarea celei de-a doua faze a proiectului de birouri U-Center 2, situată în zona Tineretului din București, care cuprinde o suprafață închiriabilă (GLA) de 35.000 de metri pătrați.

Lucrările proiectului U-Center au fost încheiate la doi ani de la începerea construcției și este pregătită să-și primească chiriașii.

În acest an, U-Center 2 au fost semnate contractele de închiriere pentru peste 25.000 de metri pătrați de spații de birouri și 2.600 de metri pătrați de spații de retail.

„Suntem mândri să anunțăm finalizarea fazei a doua a proiectului U-Center, într-un context de piață caracterizat în acest an de o scădere semnificativă a livrărilor de spații noi de birouri. Ne bucurăm că am reușit să adaptăm proiectul la noile cerințe ale pieței de birouri, în condițiile în care stilul de lucru s-a schimbat semnificativ din 2019, anul începerii lucrărilor la prima fază a proiectului, iar U-Center 2 a fost ales de companii importante.”,

a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners.

Prima fază a proiectului U-Center a fost finalizată în al treilea trimestru al anului 2021, când a fost închiriată integral de către clienți importanți, precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up Romania, BT, Neuroaxis, DCS plus, iar mai apoi, în noiembrie 2022, vândută către Pavăl Holding.

De asemenea, chiar înainte de vânzare proiectul a obținut certificări, precum LEED v4, WELL Health & Safety și WELL Platinum în februarie 2023, primind un scor de 91, fiind cel mai mare scor înregistrat în România la momentul respectiv pentru acest tip de certificare.

Forte Partners urmărește să obțină aceleași certificări pentru cea de-a doua fază a proiectului U-Center.

„U-Center 2 își consolidează comunitatea de afaceri deja creată în prima fază a proiectului și completează gama de facilități oferite atât angajaților companiilor chiriașe, cât și membrilor comunității locale din zonă, prin spațiile de retail de la parterul celor două clădiri. În cele din urmă, proiectul a regenerat din punct de vedere urban zona Tineretului, care astăzi a devenit un important hub de afaceri aducând valoare adăugată economică și comunitară.”,

a adăugat Geo Mărgescu.

Articole similare

Ad