Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pasiune și inovație: Renault Group își reafirmă prezența la saloanele auto internaționale

Renault Group își reînnoiește angajamentul față de saloanele auto internaționale și își anunță prezența la două evenimente majore din industria auto, marcate de pasiunea pentru automobile și inovație.

În luna februarie a anului următor, compania va participa la Salonul Auto Internațional de la Geneva, unde va prezenta inovațiile și progresele recente în industria auto. De asemenea, la următoarea ediție a Salonului Auto de la Paris, Grupul își va expune mărcile Renault, Dacia, Alpine și Mobilize.

Astfel de evenimente au o semnificație specială, devenind vitrine ale progreselor majore ca răspuns la transformarea mobilității, menite să răspundă provocărilor sociale și ecologice, precum și așteptărilor din ce în ce mai mari ale clienților. De asemenea, ele sunt un loc de întâlnire pentru producători și vizitatori, unde își pot împărtăși pasiunea pentru mașini.

Renault Group mobilizează sectorul auto pentru ca aceste evenimente să reprezinte o reală sărbătoare și să contribuie la reputația industriei de profil europene.

Articole similare

Ad