Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ursus Breweries a deschis o nouă linie de îmbuteliere în fabrica de bere din Brașov

Ursus Breweries a inaugurat o nouă linie de îmbuteliere în fabrica din Brașov, tot astfel și noi depozite, laboratoare și spații de birouri pentru a contribui la optimizarea capacității operaționale. Investiția a fost începută în 2020 și a ajuns la o valoare de 50 de milioane de euro.

Noua linie de îmbuteliere este instalată într-o clădire nou construită și se bazează pe tehnologii de ultimă generație. Mai mult, au fost realizate multiple îmbunătățiri din punct de vedere tehnologic pentru a permite integrarea acesteia, iar demersul a inclus și lucrări de infrastructură.

De asemenea, Ursus Breweries a construit și un nou depozit destinat depozitării produselor finite, la parterul noii clădiri pe o suprafață de 1.800 mp, iar pentru ambalaje a organizat un alt depozit de 1.200 mp. Totodată, investiția a inclus și noi laboratoare, spații de birouri suplimentare și noi facilități pentru cei peste 200 de angajați care lucrează în fabrica de bere.

Oficial, noua linie a fost inaugurată pe 26 octombrie, cu ocazia primei vizite în România a președintelui și directorului general al Asahi Group Holdings, Ltd., Atsushi Katsuki. De asemenea, investiția a cuprins și o serie de îmbunătățiri din punct de vedere al sustenabilității, precum modernizarea instalațiilor de utilități sau creșterea capacității de recuperare CO₂, care va continua până în 2024, când fabrica de bere din Brașov va beneficia și de o nouă instalație de filtrare a berii.

„În urmă cu trei ani, am demarat unul dintre cele mai curajoase proiecte de investiții, centrat pe revitalizarea fabricii noastre din Brașov, o unitate cu o istorie îndelungată în comunitatea locală, datând din 1892, precum și locul de origine al berii numărul unu din România – Ciucaș. În ciuda faptului că am întâmpinat situații imprevizibile, care au avut un impact direct și indirect asupra planului nostru de investiții, ne bucurăm că acum noua linie și noile facilități sunt pe deplin operaționale. Sunt mândru de echipa noastră dedicată și de efortul pe care l-au depus colegii mei pentru atingerea acestui obiectiv. În plus, sunt recunoscător pentru încrederea pe care ne-o acordă Asahi Group Holdings.”,

a declarat Michał Mrowiec, președintele Ursus Breweries.

Articole similare

Ad