Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prin intermediul DKV BOX ITALIA FLEET, clienții DKV Mobility pot deconta taxele de drum pentru autoturisme, camionete și motociclete

  • Foto: DKV Mobility

Furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, DKV Mobility își extinde ofertele de servicii introducând decontarea taxelor de drum din Italia pentru vehiculele de până la 3,5 tone (autoturisme, camionete, motociclete) în cadrul DKV BOX ITALIA FLEET.

Până în prezent, doar vehiculele de peste 3,5 tone puteau beneficia de acest serviciu prin intermediul DKV BOX ITALIA.

Prin urmare, inițiativa se adresează și clienților cu flote mixte, facilitând decontarea în mod convenabil și transparent a taxelor de drum pentru toate vehiculele gestionate pe autostrăzile din Italia continentală.

În întreaga Europă, DKV Mobility continuă să ofere soluții de achitare a taxelor de drum în peste 30 de țări, utilizând instrumente digitale, precum DKV Analytics sau Toll Product Overview 2.0 pentru o imagine completă a tuturor cheltuielilor aferente taxei de drum.

„Aceasta este o etapă importantă pentru noi, care face ca decontarea taxelor de drum pentru clienții noștri din Italia să fie și mai transparentă și accesibilă pentru toate vehiculele. Aș dori să mulțumesc AISCAT (Asociația Societăților de Concesionare a Autostrăzilor și Tunelurilor) pentru încrederea acordată și pentru că ne-a oferit statutul de emitent certificat.”,

a declarat Jérôme Lejeune, Managing Director Toll și Refund Services la DKV Mobility.

Articole similare

Ad