Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Duvenbeck electrifică serviciile de transfer la fabrica ZF din Saarbrücken

  • Foto: Duvenbeck

Duvenbeck, compania de transport de marfă și logistică, susține trecerea Grupului Tehnologic ZF către e-mobilitate. La finalul lui noiembrie, Duvenbeck a înlocuit camioanele existente, alimentate cu GNL, cu cinci noi camioane din seria FH Electric 540 KW de la Volvo pentru serviciile de aprovizionare a fabricii ZF din Saarbrücken.

Grupul tehnologic ZF produce cutii de viteze automate pentru autoturisme la fabrica sa din Saarbrücken, care este una dintre cele mai mari site-uri de producție ale ZF. În prezent, fabrica este echipată pentru a produce, în viitor, sisteme de propulsie pentru vehicule pur electrice.

Timp de patru ani, Duvenbeck a fost responsabil pentru o parte din livrările de producție just-in-time în cadrul operațiunilor interne ale fabricii ZF. Camioanele noi electrice din flota Duvenbeck fac naveta între fabrica 1 și depozitul extern 4/DVZ, situat la 15 kilometri distanță. Vehiculele transportă cutii de viteze de serie și componente de construcții pentru a fi livrate, ulterior, clienților ZF în drumul lor către depozit. De asemenea, acestea transportă în principal containere goale pe drumul de întoarcere la fabrica 1.

„ZF și-a stabilit obiective ambițioase în cadrul inițiativei noastre intitulate “Pe drumul spre Viziunea Zero” – o lume în care vehiculele funcționează fără emisii și fără accidente. Prin urmare, noul cvintet de camioane fără emisii se integrează perfect în strategia noastră privind clima.”,

a declarat Johannes Buchmann, șeful rețelei de transport de marfă și achiziții pentru Europa din cadrul Grupului ZF, explicând cea mai recentă evoluție.

„Cea mai nouă investiție a noastră în camioane electrice fără emisii este un bun exemplu al modului în care partenerii din industrie și logistică progresează împreună în transformarea ireversibilă a tehnologiei”,

a adăugat Bernd Reining, șeful departamentului de gestionare a flotei de vehicule de la Duvenbeck.

Articole similare

Ad