Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Restricții de circulație în Polonia, Germania, Republica Cehă și Slovacia pentru camioane, în perioada Crăciunului și Anului Nou

În preajma Crăciunului și Anului Nou 2024, Polonia, Germania, Republica Cehă și Slovacia, impun restricții de circulație pentru camioane în funcție de țară și greutatea vehiculului. 

Cele mai afectate de interdicțiile planificate în zilele de 24 și 31 decembrie vor fi camioanele mai mari de 7,5 tone. 

În timp ce Polonia nu are restricții pe 24 decembrie, Germania, Republica Cehă și Slovacia restricționează camioanele mai mari de 7,5 tone.

În prima și a doua zi de Crăciun, respectiv 25 și 26 decembrie, Polonia impune interdicții între 8:00 și 22:00 pentru camioanele mai mari de 12 tone, excepții fiind pentru vehiculele poloneze de pe rutele internaționale. Germania, Republica Cehă și Slovacia impun restricții pentru vehicule mai mari de 7,5 tone, între miezul nopții și 22:00.

În data de 31 decembrie, Polonia nu are nicio restricție, însă Germania, Republica Cehă și Slovacia au pentru camioanele de peste 7,5 tone.

În prima zi din an, 1 ianuarie, Polonia introduce interdicții între 8:00 și 22:00 pentru camioanele mai mari de 12 tone, iar Germania, Republica Cehă și Slovacia au restricții pentru camioanele mai mari de 7,5 tone, între miezul nopții și 22:00.

Articole similare

Ad