Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

“Tripleta” MARANGONI la Recircle Awards 2023

Recircle Awards 2023 recompensează companiile din industria de reconstrucție și reciclare pentru contribuția lor la economia circulară, iar MARANGONI a câștigat premii la 3 categorii.

Matthias Leppert, director de operațiuni al Marangoni, a declarat: „Suntem foarte mândri de recunoașterea pe care a primit-o Marangoni. Acceptăm premiul pentru cel mai bun reșapator în numele clienților noștri, a căror încredere în calitatea produselor noastre, în special a sistemului Ringtread, și a serviciilor noastre a făcut posibil succesul nostru”. Premiul “Cel mai bun director de companie” se datorează, de asemenea, multor oameni, unei echipe Marangoni excelente, unei companii Marangoni care ne acordă încredere și ne pune resursele la dispoziție, clienților și multor alți parteneri de afaceri și, în cele din urmă, întotdeauna unui strop de noroc. Mulțumesc tuturor celor care au susținut Marangoni la Recircle Awards

Acest angajament în creștere reflectă munca dedicată a companiilor și a persoanelor fizice pentru a avansa economia circulară și evidențiază angajamentul comun al industriei față de practicile eficiente din punct de vedere al utilizării resurselor.

MARANGONI a obținut primul loc în următoarele categorii:

  • Cel mai bun director de companie – Matthias Leppert;
  • Cel mai bun reșapator OTR;
  • Cel mai bun reșapator pentru camioane și autobuze.

Trofeele au fost înmânate în cadrul conferinței Recircle Awards and Future of Retreading and Recycling, care a avut loc în cadrul Futurmotive Expo & Talks din Bologna, pe 16 noiembrie 2023.

Vittorio Marangoni, președintele Grupului MARANGONI a spus: „Dorim să le mulțumim clienților noștri valoroși, partenerilor noștri dedicați și membrilor remarcabili ai echipei care au contribuit la acest succes. În calitate de susținători ai Premiilor Recircle încă de la înființare, suntem mândri să facem parte din acest eveniment prestigios care celebrează progresul economiei circulare. Împreună vom promova un viitor durabil.” Premiile Recircle sunt organizate de agenția de comunicare Valebridge Media Services cu sprijinul Autopromotec și al revistelor de specialitate Retreading Business și Tyre & Rubber Recycling.

Articole similare

Ad