Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Albin Budinsky preia conducerea Hellmann România

Hellmann Worldwide Logistics l-a numit pe Albin Budinsky în funcția de director general al reprezentanței sale din România, începând cu data de 1 ianuarie.

Furnizorul internațional de logistică oferă, în principal, servicii de transport maritim și aerian din locațiile sale din București și Constanța.

Cu Albin Budinsky, Hellmann a câștigat un expert cu o vastă experiență în logistică, acesta având peste douăzeci de ani de activitate est-europeană, mai cu seamă pe piața din România. Albin Budinsky și-a început cariera în 1997 ca director general al DB Schenker în România și a condus organizația timp de mai bine de două decenii. În noua sa poziție la Hellmann, este responsabil pentru toate operațiunile din România și va continua să dezvolte activitatea companiei prin introducerea serviciului de transport rutier direct, în regim de camioane complete și parțiale, ca produs nou în România.

„Scopul nostru este să dezvoltăm semnificativ întreg portofoliul de servicii Hellmann în regiunea Europei de Est. Datorită locației sale ideale între Europa Centrală și de Est, România este o piață strategică importantă pentru noi și, astfel, suntem încântați să îl avem pe Albin în calitate de director general. Împreună vom continua să ne extindem activitatea în România, așadar, nu doar că ne vom consolida conexiunile intraeuropene, dar vom aduce o contribuție decisivă strategiei noastre de creștere internațională”, a afirmat Piotr Zaleski, CEO, Hellmann Europa de Est.

Articole similare

Ad