Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alerta referitoare la amenzi din HU-GO este din nou disponibilă

Asociația transportatorilor maghiari MKFE anunță că, la cererea sa expresă, funcția de alertă legată de amenzi este din nou disponibilă în sistemul de plată a taxei HU-GO, ceea ce ajută șoferii și posesorii de vehicule să se asigure că, în cazul utilizării neautorizate a drumurilor (de exemplu, dacă plăcuța de înmatriculare nu se prezintă bine, dispozitivul este defect sau datele sunt introduse inexact), compania de transport este informată imediat, și astfel evită acumularea de amenzi.

Cei interesați de funcția „Alertă“ trebuie să reactiveze serviciul, chiar dacă l-au activat și înainte de 1 ianuarie 2024. Asta se poate face în profilul HU-GO din contul curent pentru fiecare vehicul: pe site-ul HU-GO, după selectarea contului, puteți declara dacă vreți să setați alerta de amendă făcând clic pe butonul „Cont curent“ din meniul „Conturi curente“. Iar notificarea privind utilizarea incorectă a drumurilor este trimisă la adresa de e-mail furnizată în timpul înregistrării.

După cum s-a anunțat anterior, funcția de alertă privitoare la amenzi a fost eliminată în mod neașteptat începând cu 1 ianuarie 2024, dar de acum poate fi din nou folosită.

Articole similare

Ad