Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TLN crede că protestele nu trebuie să blocheze drumurile și centrele de distribuție

Asociația olandeză de transport și logistică TLN continuă să amintească de impactul pe care protestele și blocadele fermierilor din diverse state vest-europene îl au asupra transportului și să stea de vorbă despre situația de la fața locului cu diverși manageri de transport și logistică. Aceștia înțeleg că fermierii se luptă pentru mijloacele lor de trai, dar cred că ar fi bine ca ei să nu stea în calea desfășurării în bune condiții a altor activități, așa cum se întâmplă acum. Blocadele afectează mai ales camioanele care transportă lapte, animale vii, alimente și medicamente, care trebuie să ajungă la timp la destinație, cu păstrarea temperaturii optime.

În concluzie, ceea ce se cere de la fermieri este să protesteze, dar să nu blocheze drumurile sau centrele de distribuție, să nu vandalizeze vehiculele și să nu fure marfa, așa cum s-a întâmplat în Franța, ceea ce, la pagubele produse de întârzieri, adaugă alte mii de euro din dispariția sau distrugerea bunurilor.

TLN nu știe exact numărul șoferilor olandezi aflați în Belgia, Germania, Franța, Spania și Portugalia – țări unde se desfășoară astfel de proteste – dar arată că sigur sunt câteva zeci de mii care, împreună, au suferit deja pierderi mari, și care se întreabă dacă le vor recupera de la clienți sau de la asigurători.

Articole similare

Ad