Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fermierii cehi protestează și ei blocând drumurile spre Praga cu tractoarele

Asociația transportatorilor maghiari MKFE informează că și în Cehia au început proteste ale fermierilor, care au pornit cu tractoarele, din toată țara, în convoi spre Praga, blocând traficul, și au anunțat că vor manifesta astfel în perioada 19-22 februarie.

Mai exact, ei au ajuns în capitală pe drumuri radiale, iar șoseaua de centură și principalele drumuri din jurul orașului se confruntă cu perturbări mai ales pe D1, D4, D7, D8 și D11.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere a traficului, situația a revenit oarecum la normal luni după-amiază, dar nu se știe dinainte în ce măsură își vor respecta fermierii decizia de a protesta și în următoarele zile. De aceea utilizatorii drumurilor din Cehia ar trebui să se aștepte la viteze mici de deplasare și la durate mai mari ale curselor decât de obicei. Iar pentru șoferii de autocare va fi dificil să se deplaseze, în special în partea interioară a orașului.

Situația în timp real a traficului din Cehia o puteți urmări aici: Czech Republic – traffic information (dopravniinfo.cz).

Articole similare

Ad