Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O nouă platformă dedicată șoferilor profesioniști de camioane

Lipsa șoferilor nu este doar un titlu de prima pagină; este o problemă serioasă care atinge niveluri critice. Există peste 2,6 milioane de posturi vacante neocupate în întreaga lume și peste 380.000 în Europa. Consecințele generale ale acestei situații ar putea fi și mai grave, deoarece o treime dintre șoferii profesioniști de camioane se vor pensiona în curând. Ținând cont de modul în care lanțurile de aprovizionare sunt vulnerabile în fața unei astfel de situații, Girteka a lansat o nouă platformă pentru șoferi și viitorii potențiali șoferi, pentru a promova locurile de muncă ca șoferi de camion și pentru a convinge oamenii să facă primii pași în acest domeniu, alăturându-se echipei sale. 

Girteka pentru șoferi și despre șoferi

Un nou site pentru șoferi este de fapt o platformă care, în viitor, va oferi toate informațiile relevante despre posibilitățile de a lucra ca șofer de camion. Prin furnizarea de informații profunde și complete despre avantajele de a fi șofer Girteka, platforma se va concentra și pe promovarea meseriei de șofer de camion, aducând mai aproape beneficiile realității de astăzi a șoferilor profesioniști.

Cu toate acestea, ideea platformei este simplă – de a aduce prin intermediul opiniilor, experiențelor și cunoștințelor șoferilor existenți, argumente pentru ca generațiile tinere, atât bărbați cât și femei, să ia în considerare parcursul lor profesional ca șofer profesionist de camion.

“Ne aflăm într-o poziție unică pentru a oferi atât profesioniștilor experimentați, cât și piloților în devenire un bagaj de cunoștințe și oportunități. Pe de o parte, alăturându-te nouă ca șofer profesionist poți obține diverse beneficii, concentrându-te în continuare pe îmbunătățirea abilităților sale, iar pe de altă parte, noii veniți au ocazia de a învăța sub supravegherea unor profesioniști. Prin împărtășirea expertizei și a cunoștințelor, nu doar îmbogățim carierele individuale, ci contribuim cu informații valoroase pentru întregul ecosistem logistic”, explică Oksana Karpovičienė, șefa Departamentului de expansiune a resurselor umane din cadrul Girteka Group.

Caracteristici educaționale

Platforma în sine se va extinde în lunile următoare pentru a oferi materiale educaționale relevante și sfaturi și trucuri pentru șoferii profesioniști noi și existenți Cum să fii bine din punct de vedere fizic, cum să menții condiții fizice bune, cum să schimbi o anvelopă sau să găsești un loc de parcare adecvat, precum și cele mai noi teste de soluții digitale sau modificări ale legislației și cerințelor din fiecare țară din Europa – aceasta este doar o mică parte din ceea ce se va găsi acolo în curând.

În plus, formatori calificați de la Girteka Group își vor împărtăși cunoștințele și informațiile pentru a crește calitatea serviciilor pe care le oferă fiecare șofer. Cu o formă ușor de înțeles, versiunea bilingvă, prezentată sub formă de text simplu, infografic sau video va aborda nevoile viitorilor angajați ai companiilor de logistică, pentru a avea o cunoaștere, înțelegere și pregătire completă pentru a deveni șoferi profesioniști de camion.“Vedem această platformă ca pe un loc în care toți șoferii profesioniști de astăzi și cei din viitor vor găsi informații relevante, resurse utile sau noi oportunități de angajare. Dar avem în vedere și un obiectiv de a aduce mai aproape de factorii de decizie și de comunitățile cheie importanța meseriei de șofer, provocările cu care se confruntă aceștia și companiile de logistică, precum și dependența, pe care nu putem să o evităm doar prin nevăzutul lor. Șoferii noștri profesioniști susțin astăzi viața noastră de zi cu zi, livrând bunuri și produse în toate colțurile Europei”, – rezumă Oksana Karpovičienė.

Articole similare

Ad