Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continuarea schimbărilor de conducere în cadrul Girteka Group

În urma schimbărilor structurale din cadrul Girteka Group, Andrius Ivašauskas a fost numit în funcția de CEO al TNDM Trucking, începând cu data de 20 martie. Managementul experimentat al TNDM Trucking a permis companiei să se dezvolte continuu de la înființare, în 2016, iar cu un nou CEO, compania va putea să își consolideze modelul unic de afaceri dedicat transportului rutier, contribuind la creșterea Grupului.

Un an mai târziu, iar schimbările în cadrul Girteka Group continuă. În urma divizării companiilor în entități independente în noiembrie 2022, cu o abordare mai orientată către client, TNDM Trucking, una dintre companiile Grupului, și-a schimbat conducerea. Începând cu 20 martie, Andrius Ivašauskas a preluat rolul de director general al TNDM Trucking de la Sigitas Meilūnas, care a dezvoltat TNDM Trucking de la o afacere mică de 20 de milioane de euro la un furnizor de servicii logistice prosper de 100 de milioane de euro.

Andrius Ivašauskas are o experiență îndelungată în sectorul logisticii, fiind șeful departamentului Freight Forwarding la Finėjas și CEO al Motusbona, ambele companii aparținând grupului Finėjas, unde a deținut și funcția de membru al consiliului de administrație. În plus, Ivašauskas are o experiență de peste 14 ani în diferite funcții de conducere în cadrul băncilor Luminor și Danske.

„Continuăm să ne consolidăm și să ne restructurăm activitatea europeană pentru a o face mai profitabilă și mai sustenabilă pe termen lung. Mă bucur să anunț că Andrius a acceptat oferta noastră de a se alătura grupului Girteka în calitate de director general al afacerii TNDM Trucking. Sunt sigur că experiența sa vastă în sectorul logistic și în cel bancar ne va consolida conducerea. Împreună, putem continua cu fermitate pe drumul Grupului spre a deveni una dintre cele mai importante 10 companii de logistică din Europa”, a declarat Edvardas Liachovičius, CEO al Girteka Group.

TNDM Trucking (cunoscută anterior sub numele de Girteka Fleet) oferă servicii individuale dedicate pentru companiile de transport, spedition și forwarding. Transportatorul oferă servicii de transport personalizate care includ camioane, remorci și șoferi dedicați pentru livrări dus-întors pe principalele piețe europene, precum Germania, Olanda, Austria, Danemarca și Spania. Datorită flexibilității și fiabilității pe care le oferă capacitatea flotei lor, TNDM Trucking sprijină alte companii de logistică în stabilizarea vârfurilor de trafic și în satisfacerea cererii de servicii de transport rutier.

Acum, cu un nou CEO, strategia companiei rămâne aceeași, dar cu un accent mai mare pe consolidarea relațiilor cu partenerii existenți și pe promovarea unor noi domenii potențiale de servicii, susținute de soluții digitale. În acest fel, TNDM, deși funcționează ca o companie independentă, cu propriile funcții de management, flotă, suport și IT, contribuie în mare măsură la dezvoltarea întregului grup Girteka.

„Sunt foarte mulțumit de experiența mea și de ceea ce am reușit să realizez, precum și de bucuria că un lider cu o experiență atât de mare preia conducerea TNDM”, rezumă Sigitas Meilunas. Cu ocazia numirii în noua funcție, Andrius Ivašauskas, a comentat: „Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu toți noii mei colegi de la TNDM Trucking. Sunt sigur că împreună vom construi o echipă care acceptă schimbarea și este pregătită să atingă ambițiile înalte stabilite pentru afacerea noastră. Expertiza în domeniul logisticii, excelența operațională și centrarea pe client sunt principalele noastre domenii de interes pentru îmbunătățirea continuă și pentru construirea unor parteneriate durabile pe termen lung cu clienții noștri.”

Articole similare

Ad