Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prometeon și Yamaha fac din nou echipă pentru campionatul mondial de superbike

Confirmarea parteneriatului pentru WorldSBK cu echipa oficială Yamaha, al cărei Co-Title Sponsor este Prometeon Tyre Group încă din sezonul trecut, a fost anunțată în cadrul Zilei Prometeon de la Milano. Parteneriatul impulsionează o colaborare care a produs deja rezultate excelente și care decurge dintr-o strategie win-win.

Importanța ocaziei a fost subliniată de prezența directorului echipei Pata Prometeon Yamaha WorldSBK Official Team, Paul Denning, care a intervenit alături de piloții echipei oficiale: sextuplul campion mondial FIM Superbike (2015-2020), nord-irlandezul Jonathan Rea, care debutează anul acesta cu Yamaha, și coechipierul său, campionul mondial FIM Supersport 2020, Andrea Locatelli.

Echipa Yamaha a câștigat Campionatul Mondial SBK în 2021, cucerind “Tripla Coroană”, și anume titlurile piloților, constructorilor și echipei, cu Toprak Razgatlioglu și Andrea Locatelli. Semnarea lui Rea, cel mai de succes pilot din istoria Campionatului WorldSBK, care deține și recordul de 119 victorii, reflectă ambiția de a reveni în vârful seriei.

Implicarea Prometeon în echipă a crescut din 2023, ceea ce a dus la schimbarea numelui echipei din acest an în Pata Prometeon Yamaha.

Paul Denning, directorul echipei Pata Prometeon Yamaha afirmă: “Este o plăcere pentru noi să extindem pentru al doilea an consecutiv parteneriatul cu Prometeon, al cărui brand în 2024 va avea o expunere mai mare decât până acum în cadrul echipei și, astfel, o vizibilitate mai mare, începând de la livrea motocicletelor. Suntem alături de Prometeon în demersul său de a obține un renume global pentru marca sa și susținem compania în acest demers. Simțim că suntem parte integrantă a Prometeon și pentru noi este o oportunitate prețioasă de a colabora cu un grup industrial de acest calibru, în ceea ce privește producția, cercetarea și dezvoltarea, precum și distribuția la nivel mondial. Suntem mândri să participăm la construirea viitorului său”.

Jonathan Rea, de șase ori campion mondial FIM Superbike: “Nu am mai concurat niciodată pentru o echipă italiană și nu vorbesc italiana, dar am o relație specială cu fanii italieni și ador să concurez în Italia. Așadar, sunt foarte încântat să am un Co-Title Sponsor precum Prometeon, care nu numai că are sediul în Italia, dar este și un brand extrem de interesant care se implică în sporturile cu motor. Sunt mândru să îi reprezint în WorldSBK, sper că vom face o treabă bună împreună și le mulțumesc pentru sprijinul lor”. La fel ca toate celelalte parteneriate ale grupului în sectorul sportiv (sponsor oficial al WorldSBK, partener oficial de anvelope al echipelor naționale de fotbal din Italia, sponsor principal al clubului de fotbal Parma Calcio), acesta va permite companiei să organizeze evenimente exclusive pentru clienții, angajații și partenerii săi, sporind în același timp expunerea mărcii Prometeon.

Articole similare

Ad