Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PROMETEON și VR46 se alătură pentru Motor Ranch VR46 la evenimentul „100 km dei Campioni”

Motorsport, pasiune, căutarea continuă a performanței și importanța tinerelor talente. Cu ocazia celei de-a noua ediții a evenimentului „100 km dei Campioni”, care a avut loc de joi 11 până sâmbătă 13 ianuarie la Motor Ranch din Tavullia (lângă Pesaro), Prometeon Tyre Group a început un parteneriat cu Motor Ranch VR46, instalația sportivă înființată de către Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial de motociclism.

Nu numai că marca a fost prezentă în timpul renumitului eveniment competițional creat de Valentino Rossi, în cadrul căruia cei mai buni piloți din lume se provoacă unii pe alții pe o pistă de dirt track, într-o atmosferă festivă și plină de distracție, dar va apărea, de asemenea, în următoarele două sezoane în cadrul Motor Ranch VR46, principalul teren de antrenament folosit de Valentino Rossi și de piloții din cadrul VR46 Riders Academy.

Facilitatea în sine este unică în lume, având 3 piste. Pista principală este destinată antrenamentelor pe circuit plat: măsurând 2,5 km, aceasta prezintă schimbări de nivel și toate tipurile de curbe care o fac unică în lume. A doua pistă este folosită pentru motocross și, de asemenea, pentru antrenamente specifice fără frâna din față, ceea ce îi ajută pe piloți să își îmbunătățească sensibilitatea pe motocicletă.

Parteneriatul cu facilitatea VR46 adaugă continuitate la proiectele Prometeon deja inițiate în sectorul motorsport. În ceea ce privește cursele de motociclete, compania este deja sponsorul oficial al Campionatului Mondial de Superbike și partener co-titular al echipei oficiale Pata Yamaha Prometeon WorldSBK. Printre obiectivele Grupului se numără organizarea de evenimente exclusive pentru clienții, angajații și partenerii săi, precum și creșterea expunerii mărcii Prometeon.

Roberto Righi, CEO al Prometeon Tyre Group: “Suntem deosebit de încântați să începem acest parteneriat, deoarece valorile fondatoare ale VR46 sunt valori la care Prometeon se asociază pe deplin. Faptul că putem susține creșterea noilor generații de piloți italieni în urma unei icoane precum Valentino reprezintă o satisfacție suplimentară”.Carlo Alberto Tebaldi, CEO al Motor Ranch VR46: “Suntem extrem de mulțumiți și mândri de noul parteneriat cu Prometeon, un partener premium în sectorul anvelopelor, care este deja prezent în motorsport și cu care împărtășim aceleași principii și valori”.

Articole similare

Ad