Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi anvelope Goodyear pentru platforme joase

Goodyear a lansat anvelopa pentru platforme joase KMAX T, pentru jante de 17.5”, disponibila in cinci dimensiuni, care aduce un kilometraj mai mare si un nivel scazut al rezistentei la rulare – determinate de profilul benzii de rulare, care furnizeaza o distributie optima a presiunii in pata de contact – precum si mobilitate pe tot timpul anului, fiind calificata pentru cerintele impuse anvelopelor de iarna care au insemnul muntelui cu trei piscuri si fulgul de nea (3PMSF).
 

Platformele joase sunt utilizate de obicei la transportul de echipamente mari sau grele de constructii/agricole sau pentru incarcaturi indivizibile precum turbine eoliene, si au de obicei numeroase axe, multe dintre ele de directie. Iar noile anvelope sunt proiectate special pentru a veni in intampinarea exigentelor ridicate ale clientilor care fac astfel de transporturi. Solicitarile pentru un nivel ridicat de contact specifice remorcilor cu platforma joasa sunt distribuite pe o suprafata larga prin proiectarea robusta a benzii de rulare cu patru nervuri.
Lamele longitudinale sapate in blocurile din banda de rulare ofera aderenta in conditii de carosabil umed si de zapada, conferind un kilometraj ridicat, pentru o mai mare mobilitate pe tot parcursul anului. Aderenta si tractiunea sunt imbunatatite si mai mult de canelurile proiectate de-a lungul liniilor in zig-zag, pentru a asigura mai multe muchii de prindere pe nervurile periferice in timp ce trec prin pata de contact. Sectiunea transversala a acestor caneluri este proiectata pentru a promova ejectia pietrelor. Pentru o durabilitate mai mare a carcasei, constructia lantului este proiectata pentru aplicatiile exigente ale remorcilor cu platforma joasa, iar compozitia chimica a compusului benzii de rulare este conceputa pentru a rezista la solicitarile de contact ridicate, tipice pentru remorci cu platforma joasa, care dau un kilometraj ridicat, robustete si rezistenta ridicata.

Articole similare

Ad