Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

2023 – un an record: Angajații Daimler Truck primesc un bonus de 7.000 de euro

Daimler Truck a încheiat anul financiar 2023 cu o performanță economică remarcabilă, în pofida condițiilor dificile actuale, a blocajelor de aprovizionare din regiunile cheie și a incertitudinilor geopolitice. Compania a beneficiat de o cerere puternică pe piețele sale cheie de vehicule comerciale și a înregistrat o creștere a vânzărilor unitare, a veniturilor, a EBIT și a fluxului de numerar liber în activitatea industrială.

Prin urmare, Consiliul de administrație și Comitetul general de întreprindere au decis împreună să plătească o primă de participare la profit în valoare de 7.000 de euro pentru angajații cu drepturi tarifare îndreptățiți. Bonusul se aplică la aproximativ 25.000 de angajați cu scară tarifară din Germania, care îl vor primi odată cu salariul din aprilie 2024.

„În 2023, Daimler Truck a demonstrat încă o dată că ne aflăm cu succes pe calea creșterii. Dorim să modelăm și să conducem transportul durabil al viitorului și transformarea industriei noastre. Angajații noștri joacă un rol fundamental – cu mare angajament și flexibilitate, colegii noștri au avut o contribuție semnificativă la anul record 2023. Dorim să le mulțumim angajaților noștri pentru această performanță remarcabilă cu bonusul de participare la profit “, spune Jürgen Hartwig, membru al Consiliului de Administrație al Daimler Truck AG, responsabil pentru Resurse Umane și Director de Muncă.

Michael Brecht, președintele Comitetului General de Întreprindere al Daimler Truck AG: “Aș dori să le mulțumesc tuturor angajaților Daimler Truck și în numele Comitetului General de Întreprindere pentru anul trecut. Angajații noștri sunt coloana vertebrală a succesului companiei. Munca și motivația lor sunt cele care fac posibile rezultate anuale bune precum cele din 2023. Prin urmare, este corect și potrivit ca ei să participe la acest succes prin intermediul unui bonus de participare la profit.” Plata bonusului de participare la profit pentru anul fiscal 2023 urmează o nouă logică de calcul asupra căreia conducerea companiei și comitetul general de întreprindere au convenit anul trecut. Aceasta se bazează pe modelul pentru manageri, care aliniază și mai strâns contribuția tuturor grupurilor de angajați la succesul economic al companiei. La Daimler Truck, există un bonus de participare la profit pentru angajații din scara tarifară încă din 1997. Anul trecut, angajații eligibili au primit un bonus de participare la profit de 6.300 de euro și un bonus de apreciere unic de 1.000 de euro.

Articole similare

Ad