Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargus anunță lansarea platformei Cargus Smart Hub pentru accelerarea afacerilor din e-commerce

  • Foto: Cargus

Cargus a anunțat lansarea unei noi soluții logistice complexe și inovatoare, Cargus Smart Hub, care va susține afacerile din e-commerce în îndeplinirea obiectivelor lor de extindere și creștere.

Potrivit companiei, soluția ar fi prima de acest tip oferită de o companie de curierat din România. Cargus Smart Hub este o platformă tehnologică, disponibilă gratuit, menită să eficientizeze procesele logistice de extindere și integrare cu piețe de desfacere de tip marketplace pentru comercianții online, atât din țară, cât și din Europa Centrală și de Est.

Soluția inovatoare Cargus Smart Hub va oferi afacerilor din e-commerce acces la noi piețe, ajutându-le să atragă noi clienți și să genereze creșteri prin intermediul unei singure platforme integrate. Soluția va optimiza și eficientiza procesul complex al operațiunilor online. Astfel, platforma aduce posibilitatea încărcării unor cataloage de produse complexe, inclusiv imaginile și descrierile acestora, asigurând o actualizare ușoară și constantă a produselor. Va furniza informații precise despre disponibilitatea produselor și timpul real de tranzit. De asemenea, va personaliza procesul de check-out pentru a se alinia cu strategia comercială a companiei. Va gestiona simultan comenzile, stocurile și ofertele, centralizând datele acestora din toate canalele de vânzare, ceea ce va facilita transformarea rapid și eficient în expedieri, cu control total asupra procesului. În comunicarea cu clienții interacționează automat în diverse etape ale procesului de expediere, bazându-se pe declanșatori predefiniți, pentru o comunicare eficientă și personalizată. Transformă automat și ușor comenzile și expedierile în facturi, asigurând un control ferm asupra procesului de conturi de creanțe.

Cargus Smart Hub își îmbunătățește experiența consumatorului, crescând rata de conversie și reducând abandonul coșului de cumpărături. Alineat cu viziunea strategică a companiei Cargus, acest hub inovator completează portofoliul existent de soluții digitale, adaptate nevoilor afacerilor din e-commerce. Cargus Smart Hub nu doar îndeplinește cerințele actuale ale industriei, ci și susține creșterea pe termen mediu și lung a Cargus. 

„Cargus Smart Hub reprezintă o etapă cheie în angajamentul nostru de a susține afacerile din România, dar și din alte țări din Europa în derularea activităților acestora din e-commerce, permițându-le să urmărească noi oportunități de creștere, să îmbunătățească și mai mult experiența consumatorilor și să o facă într-un mod consecvent și eficient. Acestă soluție inovatoare nu este doar o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii de neegalat, ci și o mișcare strategică pentru a consolida poziția Cargus ca un facilitator de creștere, inovator și un consultant de încredere.”,

a precizat Yannick Mooijman, CEO Cargus.

Articole similare

Ad