Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Bus va livra 410 vehicule în Coasta de Fildeș

IVECO Bus a semnat o comandă pentru 410 vehicule către SOTRA, furnizorul de transport public pentru Abidjan, Coasta de Fildeș. Conform acordului, 300 de autobuze Crossway Low Entry vor extinde flota existentă a SOTRA, iar, pentru prima dată, constructorul italian va furniza și 50 de autocare Evadys, plus 60 de microbuze Daily. Toate livrările vor fi finalizate între sfârșitul lui 2024 și începutul lui 2025, urmând să intre în operare pentru servicii de transport public urban și turistic.

Acest acord este cel mai recent din colaborarea de lungă durată dintre IVECO Bus și SOTRA, adăugându-se celor 900 de autobuze Crossway LE și Crealis furnizate în 2018 și 2019. Flota de vehicule IVECO Bus a operatorului ivorian va ajunge la 1.460 de unități.

Autocarele Evadys – primele din flota SOTRA – vor avea o capacitate de 49 de pasageri, oferind un mediu extrem de confortabil, cu facilități precum bucătărie și toaletă. Acestea vor fi folosite pentru aplicații turistice la nivel național, precum și pe rute internaționale de-a lungul continentului african.

Microbuzele Daily vor fi folosite pentru transferuri în interiorul orașului Abidjan, precum și pentru legături interurbane cu Bouaké, Yamoussokro, San Pedro și Korhogo.

Foarte apreciat de operatorii de transport urban și interurban – datorită versatilității, fiabilității și rentabilității operaționale excelente – Crossway Low Entry va completa flota deja în exploatare și va contribui la extinderea rețelei de transport public din Abidjan. SOTRA va beneficia de soluția completă oferită de IVECO Bus, care include training, piese și service tehnic profesionist.

Articole similare

Ad