Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

M Core și Square 7 Properties inițiază platforma de management „Square 7 part of M Core”

  • Foto: M Core

M Core a anunțat lansarea unei noi platforme de management numită „Square 7 part of M Core”, printr-un joint-venture strategic, împreună cu Square 7 Properties, având ca scop gestionarea portofoliului său de 25 de parcuri de retail din România.

Inițiatorii acestea sunt co-directorii executivi ai M Core România, Sebastian Macdonald-Hall și James Fife, alături de Clemens Petschnikar de la Square 7 Properties.

„Square 7 part of M Core” va fi condusă de veteranul industriei imobiliare românești, Clemens Petschnikar, care aduce în prim plan o experiență de peste două decenii în managementul dezvoltării imobiliare de retail din România. Echipa dedicată este specializată în managementul, închirierea și dezvoltarea proprietăților și se angajează să ofere servicii excepționale partenerilor, chiriașilor și părților interesate.

M Core, cel mai mare proprietar de parcuri de retail din România, deține un portofoliu impresionant de 25 de proprietăți strategic amplasate, toate închiriate integral și certificate BREEAM, subliniind angajamentul lor față de calitate și sustenabilitate.

Clemens Petschnikar va asigura o tranziție fără probleme către brandul M Park, reflectând dedicarea neclintită față de excelență. Cu peste 150.000 de vizitatori zilnici în portofoliul lor din România, M Core demonstrează angajamentul lor față de management și dezvoltare, în timp ce intră în această nouă etapă de extindere a colectivului lor.

Brandul M Park este dedicat parcurilor și proprietăților de retail de dimensiuni medii, cu spații de închiriere de până la 20.000 de metri pătrați. Poziționat strategic în orașe mici și mijlocii, fiecare M Park este destinat unei zone de captare de cel puțin 300.000 de persoane aflate la o distanță de 30 de minute de mers cu mașina. Mixul de chiriași din M Parks este format din chiriași naționali, alături de furnizori locali de servicii și operatori alimentari. În prezent, portofoliul de 73 de active al M Park cuprinde M Core România și Polonia, ceea ce face din acest colectiv un jucător cheie în regiunea ECE a acestei piețe.

Articole similare

Ad