Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Knorr-Bremse si Dongfeng dezvolta transmisiile manuale automatizate pentru camioanele din China

Alianta dintre Knorr-Bremse si Dongfeng Motor Group a fost creata in 2015 si initial s-a axat pe fabricarea de componente mecanice, cum ar fi supape de frana si sisteme ABS, dar gama de produse ce se fabrica in China creste constant si include componente pentru managementul aerului si controlul franei, precum si sisteme de transmisie.
 

Aceasta permite celor doua companii sa continue avansul transmisiilor manuale automatizate in China. "Prin alianta cu Dongfeng Motor Grup ne optimizam sistemul de management al transmisiei pentru a indeplini cerintele pietei chineze. Acest lucru ne pune intr-o pozitie excelenta pentru a ajuta transmisia manuala automatizata sa faca progrese in China", declara dr. Peter Laier, membru al Cabinetului Executiv al Knorr-Bremse responsabil pentru divizia de Sisteme pentru Vehicule Comerciale.
Sistemul de management al transmisiei dezvoltat de Knorr-Bremse consta dintr-un schimbator de viteze electropneumatic, un activator al ambreiajului, o mare varietate de senzori care aduna datele necesare si o unitate de control electronic care contribuie la strategia de schimbare a vitezelor. Sistemul complet va fi produs la fabrica din Shiyan, China.

Pe langa dezvoltarea de module mecatronice individuale, o alta parte a proiectului este crearea software-ului. Scopul este de a folosi intotdeauna treapta ideala pentru a rula motorul in zona cea mai eficienta cat mai mult timp posibil si a schimba vitezele cat mai repede posibil.

Articole similare

Ad