Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lidl inaugurează un nou magazin în județul Timiș

Lidl continuă investițiile prin deschiderea unui nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș. Noul magazin are o suprafață de vânzare generoasă de peste 1.400 de metri pătrați și 122 de locuri de parcare pentru clienți.

Programul de funcționare este destul de extins, deschizându-se de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.

Cu inaugurarea acestui magazin, comunitatea a beneficiat de crearea a 25 de noi locuri de muncă, oferind oportunități noi pentru locuitorii din zonă.

Prin utilizarea tehnologiilor avansate din domeniul construcțiilor și respectând normele de protecție a mediului, acesta dispune de soluții moderne pentru eficiență energetică. Sistemul de iluminat LED, echipat cu senzori de prezență, contribuie la reducerea consumului de energie, iar sistemele integrate de recuperare a căldurii în instalațiile de climatizare ajută la optimizarea consumului de energie termică.

Inaugurarea magazinului Lidl din Sânnicolau Mare marchează încă o etapă importantă în strategia consecventă a companiei de a oferi clienților români produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Cu o gamă variată de sortimente, Lidl își menține angajamentul față de sustenabilitate și dezvoltare durabilă, investind continuu în aceste domenii. Colaborarea strânsă cu producătorii locali evidențiază preocuparea pentru susținerea economiei locale, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse chiar în țară.

Articole similare

Ad