Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A doua etapă a Continental Show Truck ajunge, în septembrie, și în România

Expoziția interactivă ContiEuropeanRoadshow, care a început în 2023 și prin care compania aduce anvelopele sale pentru camioane, autobuze și camionete direct la clienți, ajunge anul acesta în alte 17 țări, printre care, în prima săptămână din septembrie, și România.

Iar pe blogul Roadshow puteți citi informații utile despre țările în care ajunge caravana, despre industria de logistică și transport din fiecare dintre ele și despre cele mai recente tendințe și tehnologii de pe piața anvelopelor.

Camionul de prezentare Continental este pe drum de aproape un an, iar în total în 2023 și 2024 ajunge în circa 30 de țări, adică parcurge peste 50.000 km, pentru a prezenta, în cadrul unor evenimente dedicate clienților și unor târguri de profil, idei inovatoare pentru un transport eficient și ecologic.

Expoziția interactivă de la bordul camionului acoperă cinci teme: reducerea costurilor de operare prin abordarea consultanței LODC, anvelopele specialele pentru furgonete, anvelopele de generația a cincea pentru vehicule comerciale, soluțiile digitale pentru gestionarea anvelopelor și a flotei și soluțiile pentru creșterea eficienței consumului de combustibil și a durabilității, cum ar fi reșaparea. În 2023, caravana a parcurs peste 20.000 km prin 12 țări, începând din regiunea baltică și Polonia, continuând prin Scandinavia și terminând în Turcia. Iar în 2024, după ce a fost în martie în Olanda, ajunge în Spania, Portugalia, Italia, Austria și Elveția în mai, apoi în Franța, Cehia și Slovacia înainte de a fi din nou la ADAC Truck Grand Prix de la Nürburgring, în perioada 11-14 iulie. Apoi în toamnă se va îndrepta spre sud-estul Europei, trecând prin România, Ungaria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Serbia și Slovenia și va poposi la Automechanika Frankfurt (10-14 septembrie) și IAA Hanovra (17-22 septembrie).

Articole similare

Ad