Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker si Transmec, premiantii de la expeditii

Unul dintre momente asteptate cu sufletul la gura de participantii la Gala Tranzit a fost acordarea trofeelor pentru eficienta in logistica/expeditii, in cadrul caruia au fost premiate atat firmele, cat si managerii acestora.
Dupa cum v-am obisnuit, atunci cand una dintre companii obtine rezultate remarcabile mai multi ani la rand, acesteia i se acorda trofeul de „Excelenta in expeditii“, iar anul acesta distinctia a fost obtinuta de „Schenker Logistics“.
 

Locul pentru „Cel mai eficient integrator de servicii de transport, logistica si expeditii“ a fost obtinut  de Transmec, care a avut de infruntat nume grele, precum DSV Solutions, GebruderWeiss, Gefco Romania, H.Essers, Quehenberger Logistics Rou, Schenker Logistics, Yusen Logistics, KLG Europe si Atlas Imobiliare, acestea doua din urma fiind nume nou intrate in Top, in special Atlas, a carui activitate de transport a fost imbogatita foarte mult cu dezvoltarea activitatii in expeditii. Acesta a fost si motivul pentru care firma din judetul Alba a obtinut „Premiul pentru management in expeditii“, dupa ce a reusit sa atinga o cifra de afaceri destul de apropiata de a celor mai mari case de expeditii din Romania, desi mare parte dintre cursele organizate de Atlas Imobiliare sunt derulate cu vanuri de 3,5 t, ceea ce presupune un efort organizatoric destul de mare, fiind vorba de mult mai multe curse decat daca ar fi fost realizate cu camioane FTL.
Locurile al doilea si al treilea la operatorii de logistica/case de expeditii au fost ocupate de Gefco si GebruderWeiss.

Articole similare

Ad