Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CES 2019 demonstreaza ca IA si 5G vor transforma lumea

In cadrul CES (Consumer Electronics Show), mai mult de 4.500 de companii au adus la rampa inovatii de ultima generatie pentru mai mult de 180.000 de vizitatori din intreaga lume, pe un spatiu expozitional de circa 55.000 m2, in Las Vegas. De la branduri globale la start-up-uri vizionare, expozantii au dat ora exacta in tehnologie.
„CES demonstreaza puterea inovatiei de a rezolva probleme globale si de a imbunatati nivelul de trai“, a spus Gary Shapiro, presedinte si CEO, Consumer Technology Association (CTA).
 

„Toate afacerile trebuie sa aiba acces la tehnologie pentru a avea succes“, a mai spus Karen Chupka, vicepresedinte executiv CES. “Iar companii ca Proctor & Gamble, John Deere si Raytheon au dovedit asta la editia CES in 2019”
CES este singura expozitie unde intregul ecosistem 5G – coloana vertebrala a transportuilor, realitatea vizuala, tehnologie sportiva si sanatate digitala – se reunesc. “5G va schimba totul. Ofera m,ult mai mult fata de orice alta tehnologie wireless pe care am vazut-o pana acum“, a spus Hans Vestberg, CEO Verizon.
CES 2019 a aratat ca Inteligenta Artificiala (IA) va influenta toate aspectele vietii noastre. Presedintele IBM a subliniat faptul ca IA este cea mai mare resursa naturala pe care o are omeniarea in momentul de fata.
Vehiculele autonome vor salva vieti si vor creste productivitatea.

Articole similare

Ad