Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Asigurarea CASCO acopera avariile produse de copacii cazuti pe vehicule

Proprietarii autovehiculelor avariate de caderea accidentala a copacilor inghetati sau a blocurilor de gheata pot apela la asigurarea lor CASCO pentru a fi despagubiti de companiile de asigurari, se arata intr-un comunicat trimis de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR). De regula, politele CASCO acopera daunele produse de aceste riscuri.
 

„Numai in Bucuresti, cateva sute de masini au fost avariate de caderea crengilor copacilor inghetati, a copacilor in intregime sau a blocurilor de gheata. In aceste situatii, polita CASCO isi poate demonstra inca o data utilitatea, acoperind cheltuielile cu daunele aferente”, au declarat reprezentantii UNSAR. In plus, asiguratii care au ales si optiunea de asistenta rutiera in polita lor CASCO au posibilitatea de a o utiliza in cazul in care autovehiculul a fost grav avariat de caderea unui copac sau a ghetii si nu mai este deplasabil.
Politele CASCO pentru autovehicule acopera riscuri de incendiu, trasnet, explozie, furt, evenimente naturale, evenimente socio-politice si acte de vandalism, caderea de corpuri pe autovehicul, avarii produse in accidente rutiere prin coliziune cu alt autovehicul si avarii accidentale produse exclusiv autovehiculului. Pachetele de riscuri asigurate pot sa difere insa de la o companie de asigurari la alta, avertizeaza reprezentantii UNSAR. Suplimentar, asigurarea CACO mai poate acoperi pierderea sau furtul cheilor, accidentarea persoanelor transportate si serviciul de asistenta rutiera, in functie de produsul achizitionat de client.
In primele 9 luni din 2018, primele brute subscrise pe segmentul CASCO au depasit 1,52 miliarde de lei, fata de 1,39 miliarde de lei in aceeasi perioada a anului anterior, fapt ce indica aprecierea de care se bucura acest produs in randul clientilor.

Articole similare

Ad