Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CBRE a lansat cbre-industrial.ro, o baza de date online cu proprietati industriale

Compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis a lansat portalul www.cbre-industrial.ro, destinat clientilor aflati in cautare de suprafete de depozitare, productie sau distributie. „Sunt foarte multi clienti care cauta prima oara informatii pe internet, astfel ca CBRE a conceput pentru toate tarile din Europa de Est, pentru segmentul industrial, acest portal care are numai proprietati industriale si logistice si care faciliteaza foarte mult si sarcina proprietarilor ce pot trimite direct catre acest portal informatii despre proprietatile lor”, a declarat Dana Bordei, senior broker industrial CBRE.

Prin portal, clientii au acces la baza de date a parcurilor logistice in dezvoltare, a locatiilor pe care se pot construi cladiri la cerere si a proprietatilor reprezentate de CBRE in Romania.
Portalul are rolul de a filtra locatiile existente in functie de criteriile introduse de client, ceea ce grabeste procesul de selectie. Baza de date va fi in permanenta reactualizata, iar pentru locatiile disponibile vor exista toate specificatiile tehnice si localizarea in Google Maps.
Portalul CBRE mai exista si in Cehia, Polonia, Slovacia si, in curand si Bulgaria va beneficia de acest serviciu.
Potrivit reprezentantei CBRE, un avantaj al acestui portal fata de altele prezente pe piata este ca acesta contine, pe langa baza de date cu proprietatile industriale, si un director cu servicii logistice conexe, de la furnizori de echipamente de productie, pana la furnizori de rafturi, packaging s.a. „Aceasta este o initiativa pe care am avut-o noi, divizia din Romania, pentru ca am constatat ca foarte multi clienti apelau la noi, dupa ce inchiriau un depozit, pentru a-i ajuta si in privinta echipamentelor”, a mai spus Dana Bordei. De asemenea, toti operatorii logistici vor fi prezenti pe acest portal, cu link catre site-ul lor. Potrivit reprezentantei CBRE, portalul nu se adreseaza clientilor foarte mari, pentru ca „acestia stiu sa apeleze la agentii de la bun inceput, mai ales ca modalitatea noastra de lucru nu presupune perceperea de comision de la client”.

Articole similare

Ad