Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco si Otokar vor colabora pentru constructia de autobuze in Turcia

Iveco Bus, parte a grupului CNH Industrial, si Otokar Otomotiv au semnat un acord de colaborare pentru productia de autobuze Iveco la fabrica din Sakarya a constructorului turc. Este vorba despre portofoliul existent al Iveco Bus, precum si despre un model special destinat pietelor din Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Vehiculele, care vor fi propulsate cu motoare produse de compania-sora FPT Industrial, se estimeaza ca vor intra in productie in 2021.
„Suntem foarte entuziasmati de parteneriatul cu Otokar, care ne ofera numeroase oportunitati de dezvoltare a activitatii pe viitor si de extindere a capacitatii de productie. Cu cei 60 de ani de experienta in constructia de autobuze, Otokar este partenerul ideal pentru noi in oferirea de solutii sustenabile de transport, de calitate si la un cost de operare atractiv“, a declarat Sylvain Blaise, seful Diviziei de Autobuze in cadrul CNH Industrial.
„Ne bucuram sa introducem in productie autobuzele Iveco alaturi de modelele proprii Otokar, cu care vom continua sa ne extindem pe pietele de export. Prin largirea gamei de vehicule asamblate la Sakarya vom putea sa fim mai eficienti pe liniile de productie. Acesta este doar un prim pas strategic in dezvoltarea unei cooperari pe termen lung“, a subliniat Sedar Gögüc, director general Otokar.

Articole similare

Ad