Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pooling pentru produse farmaceutice

Baxter, UCB, Tri-Vizor si H.Essers au creat prima comunitate mondiala pentru o colaborare orchestrata pe orizontala in transport si logistica sau carpooling pentru cargo.
La jumatatea lui mai, UCB si Baxter, doua companii globale din domeniul produselor farmaceutice, si-au anuntat noua stratege prin care isi vor lega supply chain-ul pentru produse farmaceutice din estul Europei cu Tri-Vizor, companie care s-a desprins din Universitatea din Anvers. Acesta este primul exemplu de colaborare orchestrata sau „carpooling for cargo“.

H.Essers va furniza in cadrul proiectului know-how-ul si capacitatea intermodala pentru aceasta colaborare pe orizontala.
Baxter e o companie globala cu expertiza in domeniul dispozitivelor medicale, produse farmaceutice si biotehnologie, operand un centru de distributie in Lessins. UCB este o companie globala din domeniul biofarmaceutic, cu sediul in Braine-L’Alleud. Universitatea din Anvers, din care s-a desprins Tri-Vizor, a reperat potentialul de colaborare al multinationalelor din domeniul farmaceutic care au nevoie de transport la temperatura controlata.
Astfel, acest orchestrator neutru a invitat UCB si Baxter pentru a incheia un parteneriat unic, Tri-Vizor urmand sa orchestreze fluxurile de produse cu temperatura controlata catre estul Europei. Tri-Vizor va fi responsabil pentru sincronizarea comenzilor de transport ale ambelor companii.
Acesta miscare strategica va genera camioane pline si chiar transport intermodal, rezultand un supply chain mai sustenabil, cu beneficii semnificative pentru mediu.
Datorita experientei in transportul la temperatura controlata, compania belgiana H.Essers a fost aleasa ca partener de transport pentru optimizarea fluxurilor, utilizand conexiunile cu calea ferata, acolo unde este posibil.
Dupa desfasurarea proiectului pilot, in Romania, luna trecuta, UCB si Baxter se vor orienta si catre alte destinatii est-europene pentru a extinde colaborarea cu alte companii farmaceutice.

Articole similare

Ad