Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SCR si CEGR pentru echipamentele Case

Case Echipamente de Constructii a anuntat ca este gata sa faca fata noilor provocari in ceea ce priveste emisiile poluante, respectiv standardelor Tier 4 Interim, care va intra in vigoare in 2011, si Tier 4 Final, in 2014.
Case utilizeaza doua tehnologii diferite, recircularea gazelor de evacuare racite (CEGR) si reducerea catalitica selectiva (SCR), pentru a integra standardele Tier 4 Interim in linia de produse, care include mai mult de 90 de modele de echipamente, de la 15,15 la 532 CP.
 

Prin tehnologia CEGR se reduc oxizii de nitrogen si creste nivelul materiei de particule, in timp ce SCR diminueaza nivelul particulelor si creste nivelului oxizilor de azot.
Pentru a se conforma cu obiectivul de zero emisii, solutiei CEGR trebuie sa i se adauge un sistem de filtrare dupa evacuare, iar sistemului SCR i se adauga un aditiv. Tehnologia CEGR furnizeaza costuri de mentenanta reduse si o durabilitate crescuta.
In cazul utilajelor Case Tier 4 Final, nivelul particulelor si al oxizilor de azot se va reduce cu 90% fata de Tier 3.
Solutia SCR functioneaza la rece, avand un nivel de zgomot redus, fara a compromite cuplul sau puterea. Aceasta nu intervine asupra performantei motorului, ba mai mult, ea chiar este imbunatatita.

Articole similare