Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tabita Tour e „Cel mai eficient operator de transport calatori“ din Romania

Tabita Tour a fost desemnat de revista Tranzit „Cel mai eficient operator de transport calatori“ din Romania. Trofeul a fost decernat in cadrul Galei Tranzit, organizate la Cluj, pe 4 noiembrie. Traditia premierii eficientei in transport a fost extinsa – din acest an – si pe segmentul transportului de pasageri, care se alatura astfel celorlalte categorii bine cunoscute, transport de marfa si logistica.
 

Avand in vedere diversitatea domeniului – transport ocazional, transport regulat judetean, interjudetean, regulat special, international, transport urban – departajarea intre companii nu a fost usoara. Si tocmai de aceea am lasat cifrele financiare oficiale sa vorbeasca de la sine. Pe langa profitul net si cifra de afaceri am analizat evolutia activelor totale, a flotei, a balantei dintre creante si datorii, a numarului de angajati.
In topul „Celor mai eficienti operatori de transport calatori“ din Romania, locul al doilea a fost ocupat de Livio Dario, iar pe locul al treilea s-au clasat la egalitate CDI Transport Intern si International si Tarsin Com. Cel mai mare operator de transport calatori, Atlassib, a primit un premiu de excelenta, iar companiile Balint Trans, Dan Sepsi, Madcom DLS si Normandia Service au primit diplome de finalist.

Articole similare

Ad