Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adaptare permanenta la nevoile clientului

Oscar Downstream vine in ajutorul companiilor de transport cu solutii si consultanta pentru optimizarea consumului si a furnizarii de carburant in functie de necesitatile regionale si nationale ale clientilor sai, de specificul activitatii de transport desfasurate si a structurii activitatii de logistica a acestora.

Solutiile integrate oferite au fost gandite astfel incat clientii sa beneficieze in permanenta de o intreaga gama de servicii adaptate nevoilor specifice industriei, de preturi competitive pentru carburant si o calitate optima a acestuia.
 

DIESELpoint Access, retea de statii de carburant
Reteaua DIESELpoint Access a fost construita in mod special pentru a acoperi nevoile transportatorilor nationali si internationali ce pot gasi pe rutele de transport puncte de alimentare bine pozitionate, si a celor locali carora le sunt suficiente unul sau doua puncte de alimentare la un pret competitiv pentru derularea activitatii in conditii optime.
Dorinta de a fi permanent adaptati la nevoile clientilor a dus la dezvoltarea unui nou sistem de carduri si cresterea retelei prin deschiderea a trei puncte noi de alimentare si introducerea unui nou concept de statie, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei si a apropierii de client.

Sistemul de carduri Oscar Downstream
Cardurile de credit Oscar Downstream – ofera beneficiul unei facturari si al unui termen de plata flexibil, realizandu-se astfel gestionarea eficienta a cheltuielilor si optimizarea cash-flow-ului.
Cardurile de debit Oscar Downstream – ofera pe langa avantajele cardurilor de credit si un pret avantajos al combustibilului pentru plata in avans.

Avantaje la client:
• Pachet de servicii personalizat in functie de consum, avand la baza un sistem de creditare flexibil, termene de plata, conditii de livrare adaptate nevoilor clientului si acces la aplicatia online;
• Acoperire nationala si accesibilitate sporita, statiile fiind amplasate pe principalele rute de

Articole similare