Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Deutsche Post DHL va lucra cu Volvo

Volvo Trucks a semnat un contract cadru cu Deutsche Post DHL care presupune livrarea a 1.800 de vehicule in urmatorii doi ani. Acestea vor face parte din flotele din Suedia, Finlanda si Marea Britanie si vor acoperi in principal operatiunile Express, Freight si Supply Chain. Daca e nevoie, acest contract cadru poate fi extins si pentru alte tari europene, in primul rand Belgia, Olanda, Luxemburg si Germania. Modernizarea flotei este parte din programul Deutsche Post DHL GoGreen, de protectie a mediului.
 

Din pozitia sa de cel mai mare furnizor de servicii logistice, Deutsche Post DHL este o companie care ia foarte in serios aspectul ecologic. In 2008 a lansat programul GoGreen, prin care isi propune reducerea cu 30% a emisiilor de carbon eliberate in cadrul activitatilor desfasurate, pana in 2020. Pentru a realiza acest lucru, Deutsche Post DHL isi va inlocui gradual flotele, atat pe cele terestre, cat si pe cele aeriene, va ajuta la proiectele pentru vehicule alternative, iar soferii vor urma cursuri de condus economic.
Telul Volvo Trucks este de a ajunge lider in ceea ce priveste transporturile fara emisii de CO2 si reducerea dependentei de combustibili fosili. In 2007, compania a aratat ca detine tehnologia necesara pentru folosirea combustibililor alternativi prin prezentarea a sapte vehicule, fiecare functionand pe un alt tip de combustibil, iar testele vor incepe anul acesta. Volvo Trucks a realizat o solutie hibrida in paralel, prin care se obtine o economie de carburant de pana la 30%, iar productia in serie se preconizeaza ca va incepe in 2012. In plus, Volvo face eforturi sa transforme intreaga activitate de productie in una neutra in ceea ce priveste emisiile de CO2, si detine singura fabrica de acest fel din lume, in Gent (Belgia).

Articole similare