Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ministrul Dan Sova a fost inlocuit de Ioan Rus

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, va prelua portofoliul de la Ministerul Transporturilor, dupa ce Dan Sova si-a dat demisia.
In acest context, FORT solicita Guvernului Romaniei sa asigure continuitatea demersurilor de modificare a legislatiei specifice transporturilor rutiere dupa schimbarea din functie.
Asociatia isi exprima ingrijorarea ca, dupa cateva luni de munca pentru modificarea unor acte normative specifice transportului rutier si dupa ce au fost instaurate principii clare pe care trebuie sa le urmareasca legislatia corespondenta, piata risca sa reia totul de la zero.
 

In plus, FORT precizeaza ca ultimele luni au demonstrat cat de importanta este interventia personala a unui ministru in ceea ce priveste principiile ce stau la baza unor reglementari. „Daca Guvernul nu asigura continuitate materialelor legislative si principiilor negociate si asumate cu Ministerul Transporturilor, reprezentantii organismelor patronale si profesionale trebuie sa reia intreg procesul in compania celor ce intre doua birouri schimba total sensul actului in cauza“.

Articole similare