Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Volkswagen Crafter, premiat cu trofeul International Van of the Year 2017 si in Romania

La cateva saptamani de la castigarea trofeului International Van of the Year 2017, Volkswagen Crafter a fost prezentat in premiera, prin intermediul unui material video, si in cadrul Galei Tranzit, care a avut loc vineri, 4 noiembrie, la Cluj-Napoca.
 

Eugen Grigoras, directorul diviziei Volkswagen Autovehicule Comerciale din cadrul Porsche Romania, a primit o replica a trofeului International Van of the Year din partea revistei Tranzit, in fata a circa 800 de clienti, parteneri si concurenti.
Reprezentantul Volkswagen Autovehicule Comerciale si-a exprimat convingerea ca noul Crafter, care beneficiaza de cele mai noi tehnologii dezvoltate de grup in ceea ce priveste designul, siguranta, eficienta si confortul, va fi foarte bine primit de piata romaneasca, inca de la lansare.
Producatorul german este extrem de incantat de faptul ca este al doilea trofeu IVOTY obtinut in ultimii doi ani, dupa ce anul trecut noul Transporter a fost premiat cu titlul International Van of the Year 2016, aceasta performanta, de a avea doua trofee consecutive, fiind detinuta de foarte putini producatori: Mercedes-Benz (1995 si 1996), Fiat/PSA (2008 si 2009) si Ford (2013 si 2014).

Articole similare