Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL Romania

MOL Romania a lansat de curand in tara noastra conceptul de pret de lista, cu optiunea pretului celui mai avantajos. Aceasta asigura un cost minim pentru transportator, ce este calculat ca minimul dintre pretul de lista si pretul de pompa la benzinaria in care are loc tranzactia. De asemenea, MOL ofera un serviciu de asistenta rutiera disponibil non stop in parteneriat cu Service 24, dedicat exclusiv companiilor de transport, prin care acestea beneficiaza de o multitudine de facilitati si servicii pentru situatii de urgenta.

Am stat de vorba cu Ovidiu Irimies, director comercial si de logistica MOL Romania, despre cele mai noi servicii oferite de compania maghiara pentru transportatorii de marfuri.

Ce noutati are MOL Romania pentru firmele de transport rutier de marfa?
Ovidiu Irimies: Pe langa pretul de lista si serviciul de asistenta rutiera non-stop, am dori sa ne anuntam partenerii ca reteaua de benzinarii MOL Romania este singura de unde pot fi achizitionate hu-viniete, alaturi de ro-viniete. Acest serviciu este folositor mai ales celor care tranziteaza Ungaria.
In plus, am creat sistemul de carduri pre-incarcate MOL Blue si suntem prima retea de benzinarii unde sunt disponibile astfel de carduri. MOL Blue pot fi utilizate pentru achizitia de carburanti, dar si oricare alte produse din magazinele benzinariilor noastre. Cardurile MOL Blue vin in intampi-narea necesitatii companiilor de a controla costurile legate de carburanti, dar pot fi utilizate si ca instrumente pentru campaniile de marketing ale companiilor din orice domeniu.

Care sunt conditiile de acordare a cardurilor si ce avantaje aduce folosirea serviciilor MOL destinate companiilor?
Orice client persoana juridica cu un consum minim lunar de 500 de litri poate accesa fie varianta cardurilor MOL Gold si MOL Silver, fie aceea a cardurilor preplatite – MOL Green si MOL Blue. Practic, sistemul nostru de carduri ofera posibilitatea de control si gestiune a consumului de carburant, dar si transparenta, monitorizare si libertate de decizie accesand Centrul Virtual de Carduri.

Articole similare

Ad