Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

“Postis anunta numirea lui Claudiu Dragomir in pozitia de Business Growth Director”

Postis, startup-ul romanesc ce a dezvoltat prima platforma digitala deschisa prin care sunt simplificate procesele de supply-chain in vederea cresterii eficientei si automatizarii livrarii in conditii de predictibilitate si transparenta totala, deschide drumul expansiunii internationale si il recruteaza pe Claudiu Dragomir, fost Director de Vanzari si Distributie Orange, in pozitia de Business Growth Director.
 
Numirea lui Claudiu Dragomir face parte din planul strategic al companiei de accelerare a operatiunilor sale europene cu scopul de a deveni unul din furnizorii internationali de top in tehnologii digitale pentru optimizarea proceselor de supply-chain. Cu o experienta de peste 25 de ani in managementul echipelor de vanzari si business development, in domenii precum tehnologiile digitale si serviciile pentru afaceri, Dragomir va dezvolta si coordona echipa de consultanti de business din Romania si va stabili prezenta locala a companiei in piete cheie europene. In plus, el va ajuta la diversificarea ecosistemului de parteneri ai companiei pentru ca Platforma Postis sa continue sa evolueze ca un motor de optimizare si automatizare pentru procesele integrate de supply-chain.
 
„Am avut in trecut ocazia sa lucrez cu unii dintre membrii echipei Postis si deja stiam ca sunt oameni grozavi cu care sa lucrezi, cu pregatire tehnica si de business ridicata si cu o dorinta puternica de a aduce mereu solutii inovatoare la problemele din piata. Ceea ce m-a facut sa ma alatur echipei Postis a fost viziunea lor de a crea o platforma digitala deschisa prin care orice companie isi imbunatateste procesele de supply-chain si logistica, atinge excelenta operationala si poate oferi experiente de client superioare. Un alt factor a fost si tehnologia avansata care sta in spatele Platformei Postis si modul in care aceasta evolueaza intr-un sistem central pentru optimizare si automatizare pe baza informatiilor digitale. Si, mai ales, m-au atras sansa sa fiu parte din unul dintre startup-urile de tehnologie din Romania cu cea mai rapida crestere si provocarea de a contribui la pozitionarea Postis ca un jucator mare in arena internationala.”
 

Articole similare

Ad