Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Virgin Atlantic a anuntat peste 90 de zboruri de marfa pe saptamana

Virgin Atlantic va opera peste 90 de zboruri cu marfa pe saptamana in mai pentru a-si ajuta clientii sa redeschida conexiuni vitale de afaceri intre Marea Britanie si piete din SUA, Hong Kong si China, India, Israel si Africa de Sud.
Linia aeriana va opera zboruri de marfa si in Dublin, pentru prima oara, permitand ca tehnologia medicala, de electronice si alte industrii din Irlanda sa beneficieze de conexiuni in aceeasi zi catre New York, Los Angeles, Hong Kong, Tel Aviv si Johannesburg. Serviciile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9, care pot transporta 55 t de marfa.
Cu 14 aeronave disponibile pentru operatiuni cargo, inclusiv patru aeronave A350, cu o capacitate de 49 t, Virgin Atlantic isi va creste disponibilitatea de a oferi partenerilor chartere cargo exclusive, care ajung in prezent la 13 zboruri pe saptamana. 
Managementul companiei se declara foarte mandru de echipa de transport marfa, si de altfel de intreaga echipa, care a permis transformarea completa a afacerii de transport marfa intr-o operatiune de succes. "Asta inseamna ca am reusit sa ne ajutam clientii sa stabileasca rute comerciale catre si dinspre multe dintre pietele lor internationale majore. Vrem, de asemenea, sa multumim dnata, partenerul nostru de management din Londra, pentru munca deosebita pe care o face pentru a ne ajuta sa acceleram volumul de marfa transportata si conexiunile cu hub-ul nostru din Londra."

Articole similare

Ad