Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dortmund, noua locaţie pentru testele IFOY 2021

Testele IFOY pentru desemnarea celor mai bune echipamente de manipulat şi soluţii intralogistice vor avea loc între 22 şi 26 martie 2021, în premieră, la Messe Dortmund.

Juriul „International Intralogistics and Forklift Truck of the Year Award”, care reuneşte jurnalişti din 19 ţări europene şi experţi în domeniu, a decis schimbarea locaţiei de la Hamburg la Dortmund, în Centrul Expoziţional – Hala 4. Astfel, peste 8.300 m2 vor fi utilizaţi atât pentru organizarea zonelor de prezentare şi a testelor de manevrabilitate, cât şi pentru amenajarea standurilor companiilor partenere.

Ca noutate, sub motto-ul „IFOY meets Business”, reprezentanţi din sectorul logistic vor fi invitaţi, în zilele de 25 şi 26 martie 2021, să viziteze evenimentul, să testeze echipamentele prezentate şi să obţină informaţii tehnice de primă mână de la companiile participante. În plus, vor fi expuse şi echipamentele şi soluţiile nominalizate la ediţia precedentă. În cadrul testelor desfăşurate la începutul lui 2020 au participat – pe lângă concurenţi – BMW, Porsche, Rewe, Siemens şi Dachser.

Reguli stricte de igienă şi distanţare vor fi implementate, astfel că în cadrul secţiuni B2B (business-to-business) numărul maxim de participanţi va fi de 100.

Locaţia Centrului Expoziţional din Dortmund este uşor accesibilă de la aeroporturile din Dortmund, Düsseldorf şi Frankfurt, dar şi de la Gara din Dortmund sau de pe autostrada 40.

Articole similare

Ad