Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Knorr-Bremse înființează eCUBATOR pentru dezvoltarea e-mobilității vehiculelor comerciale

Knorr-Bremse își grupează know-how-ul în domeniul e-mobilității într-o nouă unitate de dezvoltare internă, eCUBATOR. Până la 60 de experți interni și externi vor lucra la soluții viitoare în locațiile Knorr-Bremse din München și Budapesta.

Electrificarea vehiculelor comerciale și înlocuirea treptată a motorului cu ardere internă necesită o adaptare a arhitecturii vehiculului. De la tracțiune, la frânare și direcție, până la suspensie și amortizare, există numeroase posibilități noi pentru tehnologii eficiente și scalabile. Acest lucru îi oferă lui Knorr-Bremse o oportunitate unică de a proiecta sistemele pentru vehicule comerciale complet electrificate.

eCUBATOR va funcționa ca o fabrică de idei agile pentru integrarea viitoare a sistemului în vehicule electrice. „Scopul eCUBATOR este de a adapta portofoliul de produse existente la cerințele de mobilitate ale acționărilor electrice și, în același timp, de a identifica și dezvolta oportunități de creștere pentru Knorr-Bremse în domeniul e-mobilității. Vrem să sprijinim clienții în e-mobilizarea vehiculelor comerciale”, spune Peter Laier, membru al Consiliului de administrație al Knorr-Bremse AG, responsabil pentru divizia de sisteme pentru vehicule comerciale, citat de www.greencarcongress.com.

Unitatea de dezvoltare internațională și interdisciplinară oferă spațiu în locații externe din München și Budapesta pentru a identifica soluții inovatoare și inteligente pentru vehicule comerciale electrice, folosind abordări neconvenționale și dezvoltări în strânsă cooperare cu clienții, partenerii tehnologici și start-up-urile.

Knorr-Bremse a dezvoltat deja numeroase produse pentru vehicule utilitare electrice de primă generație, din care unele au fost lansate pe piață. Portofoliul include compresoare cu filet, de exemplu, instalate în special pe e-autobuze și camioane.

În vederea celei de-a doua generații de vehicule electrice, care va intra pe piață în jurul lui 2025, Knorr-Bremse lucrează la sisteme de gestionare a energiei, actuatoare electromecanice și funcții extinse de stabilizare și conducere a vehiculului.

Articole similare

Ad