Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A scazut activitatea si a crescut presiunea pe moneda Euro

Dupa prima jumatate a lui 2013 veniturile Manitou Group au scazut cu 12% raportat la perioada similara a lui 20012, ajungand la 591 de milioane de euro. Profitul operational de 7 milioane de euro (16 milioane de euro excluzand impactul cursului de schimb valutar) a raportat o scadere semnificativa fata de 31 de milioane de euro inregistrate in prima jumatate a lui 2012.
 

Venitul net a fost de doar un milion de euro in prima jumatate a acestui an, fata de 21 de milioane in perioada similara a lui 2012.
„Prima jumatate a anului a fost marcata de faptul ca sumele facturate au fost mai mici la inceputul anului, iar situatia s-a remediat pe parcurs doar partial. Eforturile depuse pentru a creste vanzarile vor fi vizibile abia in a doua jumatate a anului. Vom continua si initiativele sa imbunatatim competitivitatea. Situatia din prima jumatate a anului a fost influentata si de dinamismul companiilor de inchirieri din Europa si America de Nord”, a explicat Dominique Bamas, Presedinte si CEO Manitou Group.

Articole similare

Ad