Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Transit are o capacitate mai mare de incarcare

Pentru cel mai mare model Transit, cu masa totala maxim autorizata de 4,7 t, volumul util al compartimentului de marfa ajunge la 15,1 m3 si, comparativ cu generatia precedenta, poate transporta cu un europalet mai mult (patru in loc de trei).
Indiferent insa de configuratia aleasa, comparativ cu generatia precedenta volumul de incarcare a fost crescut cu 10%.
 

In plus, utilitatea compartimentului cargo a crescut, gratie designului mai vertical al peretilor laterali. Acesta este acum mai lung, pentru a putea transporta marfuri standardizate (3 m in L2). Astfel, usa culisanta de pe partea dreapta este suficient de lata pentru a permite incarcarea unui europalet, avand 1.300 mm – cu 25 mm mai lata si cu 100 mm mai inalta decat generatia precedenta. Si usile din spate asigura un spatiu de incarcare cu 25 mm mai lat si cu 80/90 mm mai inalt. In plus, acestea au deschidere la 90 si la 180 gr, pentru a spori siguranta operatiunilor de incarcare/descarcare.
Pentru a facilita accesul soferului la zona cargo, protectia spate a fost construita sub forma de treapta, astfel ca incarcarea se poate face mai usor. Podeaua este acum din plastic rezistent, care se continua 100 mm in sus pe peretii laterali, pentru o mai buna curatare si durabilitate. Pe toata lungimea peretilor laterali au fost montate carlige de ancorare a marfii (conforme DIN/ISO), inclusiv la nivele joase, pentru a putea fi asigurate corespunzator marfuri de diferite inaltimi. Acestea inlocuiesc carligele care pana acum erau montate pe podea, optimizand spatiul disponibil si facilitand mentinerea curateniei. Iluminarea zonei cargo se face cu ajutorul a patru lumini tip LED, doua amplasate in fata si doua in spate.
In cazul variantei sasiu-cabina, greutatea totala maxima admisa este cuprinsa intre 3,1 si 4,7 t. Ca element de noutate, versiunile sasiu-cabina simpla si sasiu-cabina dubla pot fi comandate si cu ampatament extra-lung, de 4,522 m, in acest caz lungimea totala a sasiului fiind de 5.147 mm. Si in varianta cu bena Transit este oferit in cinci variante diferite de lungime, intre 2,795 si 5,235 m, si chiar si in cea mai scurta dintre acestea pot fi incarcati cinci europaleti, gratie latimii benei de 2,038 m.

Articole similare

Ad