Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Orice vis este accesibil

Cu ocazia deschiderii celei de-a XI-a editii a Jocurilor Paralimpice de Iarna de la Soci 2014, Volkswagen Autovehicule Comerciale a sustinut o conferinta de presa.
Subiectele discutate au cuprins jocurile care se apropie si rolul marcii in suportul Miscarii Paralimpice. „Volkswagen Autovehicule Comerciale: orice vis este accesibil”. Acesta a fost mesajul principal al conferintei de presa. Printre participanti s-au aflat Mikhail Semenikhin, Directorul Volkswagen Autovehicule Comerciale in Rusia si Martin Braxenthaler (Monoski), medaliatul german la schi alpin paralimpic.
 

Jurnalistilor de la eveniment le-a fost prezentat un model special Multivan Highline. Acesta este echipat cu un motor BiTDI (132 kW / 180 CP) si cu o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte viteze (DSG). Modelul dispune de toate dotarile necesare pentru sportivii cu dizabilitati: un elevator hidro-mecanic, pentru intrarea independenta in autovehicul, comenzi cu actionare manuala, centuri si puncte de fixare pentru asigurarea unui scaun cu rotile, scaun actionat electric, pivotant si mobil pentru sofer – toate acestea permitand un nivel ridicat de confort in timpul condusului, la cote mari de siguranta.
In fata pavilionului, oaspetii si jurnalistii au admirat mai multe modele Amarok Canyon, care au insotit parcursul tortei Jocurilor Paralimpice. Ei s-au intalnit si cu un oaspete special care a luat parte la Expeditia Polara Amarok – unul dintre legendarii "Wolfs of the North" (Lupi ai Nordului).
Volkswagen Autovehicule Comerciale este partenerul principal din sectorul auto pentru editia 2014 a Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Soci, si are o contributie importanta la organizarea acestor jocuri. Sunt furnizate atat automobile de serie, cat si autovehicule speciale, echipate pentru a corespunde cerintelor persoanelor cu dizabilitati.

Articole similare

Ad