Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comenzi de volum pentru toate diviziile MAN

MAN, concernul constructor de masini si autovehicule comerciale din München, a pasit cu succes in 2014 si a primit numeroase comenzi de volum, din care in jur de 500 autocare si 1.600 camioane.
„Comenzile sunt o dovada de incredere. Clientii apreciaza calitatea, fiabilitatea si eficienta produselor noastre. Avem solutiile potrivite pentru a profita de masini si instalatii economice si ecologice“, precizeaza Georg Pachta-Reyhofen, purtatorul de cuvant al conducerii MAN SE.
 

In sectorul de autovehicule comerciale, MAN a castigat saptamanile trecute mai multe licitatii importante pentru autobuze de oras. Companii de transport din Budapesta, Viena, Stockholm, Tallinn, München, Nürnberg si Düsseldorf isi exprima increderea in MAN in procesul de modernizare a flotelor de autobuze pentru serviciul public de transport persoane. Compania maghiara Volánbusz Zrt. a lansat catre MAN o comanda de 106 autobuze urbane MAN Lion´s City, care vor fi puse in serviciu, in 2014. Acesta este cel mai mare contract pentru autobuze urbane din Ungaria.
In Austria, operatorul liniilor de transport vieneze Dr. Richard a comandat 64 autobuze MAN Lion´s City. Compania suedeza de transport Keolis Sverige AB isi extinde flota cu 181 MAN Lion´s City. Toate unitatile vor opera in Stockholm si indeplinesc cel mai strict standard de poluare Euro 6.
MAN livreaza societatii de transport public din capitala Estoniei, Tallinna Linnatranspordi AS (TLT), 20 autobuze Lion´s City LE, dar si 20 autobuze articulate Lion´s City GL. Aceste autovehicule completeaza din noiembrie 2013 parcul auto al TLT, compus din 420 autobuze.
Düsseldorfer Rheinbahn AG a achizitionat la inceputul lui februarie 45 autobuze MAN Lion’s City G. Autobuzele de linie articulate, cu trei usi, contribuie substantial la modernizarea transportului public in orasul Düsseldorf.

Articole similare

Ad